Olga Grigorjeva

Project:

Thesis: Olga Grigorjeva.

Olga Grigorjeva. Ik heb een Russische achtergrond. In volwassene leeftijd moest ik weg van mijn prettige leven . Dat land bestaat niet meer in realiteit maar wel in een fantasie.Ik probeerde via mijn eigen ervaring en gevoelens naar een wereld van migratie te komen. We zijn als vliegende bomen, onze wortels zijn uit vaderland's aarde gehaald, maar van kunst kunnen we water en voedsel krijgen. Mijn project is een mix van persoonlijke herinneringen en een observatie van verschillende processen binnen migratie: veranderingen, loslaten en vasthouden. Ik nodig je uit om door de expositie lopen met een open hart. Migranten hebben veel ellende meegemaakt, maar ze hebben nog veel liefde, hoop, geloof en kracht van de kunst gekregen.

Bachelor Fine Arts

Full Time

Part Time

Phone:

0681384878

Mail:

olgaka@bk.ru

Internship:

Web:

http://olgagrigorjeva.webklik.nl

  • Olga Grigorjeva